Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το το 1987 στα Δωδεκάνησα με έδρα το νησί της Ρόδου με εξειδίκευση στη πώληση ,εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών αυτόματων τηλεφωνικών κέντρων, ενεργή δραστηριοποίηση σε θέματα σταθερής ασύρματης τηλεφωνίας αλλά και γενικότερα σε ολόκληρο το ευρύτερο φάσμα των τηλεπικοινωνιών.

Λειτουργούμε ως μονάδες και ως σύνολο με απόλυτο σεβασμό και προσήλωση στις αξίες μας, με ειλικρίνεια και ευθύνη σε σχέση με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συναδέλφους μας. Αποτελούμε πρότυπα στον χώρο μας, γνωρίζοντας ότι ο καθένας μας μπορεί να προσθέσει πραγματική αξία στην επιχείρησή μας. Η εταιρία από την ίδρυσή της έως σήμερα παρουσιάζει μια σταθερή ετήσια αύξηση που κυμαίνεται από 8-11% ως αναφορά το πελατολόγιο της και των συντηρήσεων. Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της οδού Κ. Τσάτσου 7 στην πόλη της Ρόδου όπου λειτουργούν τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης με πλήρη μηχανοργάνωση , αποθήκη υλικών , εργαστήριο και εκθεσιακό χώρο.

Η MULTICOM INVEST  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των δραστηριοτήτων της, αλλά και την τοποθέτησή της στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της πιστοποίησης, της επιθεώρησης και της εκπαίδευσης.

Σήμερα στον κλάδο της πιστοποίησης στην Ελλάδα ο τζίρος ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ (η παγκόσμια αγορά πραγματοποιεί τζίρο 100 δισ. ευρώ ετησίως).

Η MULTICOM  με την επίσημη πλέον συνεργασία της με έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς την TÜV HELLAS,  ξεκίνησε για τη γεωγραφική μας περιοχή την προώθηση όλου του φάσματος των πιστοποιήσεων, των επιθεωρήσεων και των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.